Mad & Overnatning

Måltider i Café Agnes H

.

Mad & Overnatning – Måltider i Café Agnes H

Vi ved at lækker mad har stor betydning for en god festivaloplevelse! I Café Agnes H, lige ved Anexet, kan der forudbestilles aftensmad samt frokost søndag.

Maden i Café Agnes H tilberedes af lækre, ofte lokale råvarer med fokus på økologi og bæredygtighed. Caféen er inspireret af køkkener fra hele verden.

Du kan læse mere om mulighederne, menuer, priser, bestilling m.v. ved at klikke på linket HER

Café Agnes H har tilpasset sig den nuværende situation og serverer kun mad ud af huset/Take Away. Det er derfor kun muligt at spise ved vores borde på Anexets smukke gårdsplads og når vejret ikke er til det, er det muligt at spise indendørs i Anexets tilstødende rum, Rustikken.

Café Agnes H kommer desværre ikke til at servere ‪frokost fredag‬ og lørdag, men det vil være muligt at købe lidt brød, ost, pølse, is, drikkevarer m.m. i gårdbutikken Sommers køkkenunivers som holder åbent.

Overnatning i Kerteminde

.

Mad & Overnatning – Overnatning i Kerteminde

I Kerteminde er der noget for enhver smag hvad enten man er til luksus på hotel eller små hyggelige private bed&breakfasts. På Visit Kerteminde er der et stort udvalg, og har du brug for assistance til bestillingen, kan de kontaktes på Tlf. +45 6532 1121 eller mail: turist@visitkerteminde.dk.
Det anbefales at booke i god tid.

Et par nyttige links:

Bed&Breakfast
www.visitkerteminde.dk

Hotel Skovpavillionen
www.hotelskovpavillonen.dk

Danhostel Kerteminde
www.danhostel.dk

Tornøes Hotel
www.tornoeshotel.dk

Munkebo Kro
www.munkebokro.dk

Great Northern Kerteminde
www.greatnorthern.dk