Omtale

Om koncertforestillingen Den Lille Prins, skabt til festivalen 2021 og fortalt af Søren Sætter-Lassen

tirsdag d. 10 august 2021

I øjeblikke stod tiden stille, og stemningen var så tyk, at havde den været synlig, havde vi ikke kunnet se en finger for os (…) Således, ved den afsluttende strygekvintet, brød flere blandt publikum ud i tårer. Nogle fejede blot lidt saltvand væk under øjet – andre nærmest hulkede (…) Ingen tvivl om at både stemme og musik ramte noget i os alle – de indre strenge som vi havde glemt, vi havde, og som denne eftermiddag kom i svingninger. Når Kammermusikfestivalen forhåbentlig endnu en gang finder frem til Kerteminde i 2022, bliver det med denne nye fan af live-fremførelse af klassisk musik blandt publikum.

Kerteminde Avis

Fra Åbningskoncerten 2020: Taget med storm af den vildeste strygekvartet

lørdag d. 1 august 2020

Dét musikerskab høvlede deres optræden direkte ind på min top 10 over de seneste 30 års uforglemmelige klassiske koncerter (…) og musikken var først og fremmest det vi efter fem måneders karantæne længtes efter og var kommet for at dele, og det gjorde vi – både på og foran scenen.

Lene Kryger, Fyens Stiftstidende

5 stjerner til Åbningskoncerten 2019

lørdag d. 10 august 2019

Åbningskoncerten ved Kammermusikfestivalen på Lundsgaard emmede af energi og intensitet og mistede aldrig pusten. (…) For fjerde år i træk er den kunstneriske ledelse lagt i hænderne på Trio con Brio Copenhagen og dermed sikret et tårnhøjt internationalt niveau samt et velgennemtænkt og, igen i år, et tematisk repertoire

Mikael Krarup, Fyens Stiftstidende

Fem stjerner til koncerten ‘Bro til Amerika’

søndag d. 12 august 2018

Internationale topnavne og unge stjerner brillerede ved Kammermusikfestivalen på Lundsgaard.
Atter i år placerer kammermusikfestivalen i Kerteminde sig helt i top blandt landets klassiske musikfestivaler. Det er et scoop at have Trio Con Brio som kunstnerisk ledelse.

Lene Kryger, Fyens Stiftstidende

Fem stjerner til Åbningskoncerten 2017

søndag d. 13 august 2017

Kammermusikfestivalen på Lundsgaard Gods udviser et kunstnerisk særdeles højt niveau (…) en oplevelse jeg sent skal glemme. Med ukrainske Andrej Bielow, violin, tyske Nils Mönkemeyer, bratsch, dansk/tjekkiske Michaela Fukacova, cello og italienske Enrico Pace, klaver, alle stjernesolister i topklasse, syntes fortolkningen som den absolut optimale.

Fyens Stifttidende, Mikael Krarup

Fra musikanmelder John Christiansens blog jcklassisk

tirsdag d. 13 september 2016

Selv de største musikere har øjeblikke, da de overgår sig selv. De kan til hverdag give koncerter, som publikum med rette elsker, men enkelte lykkelige gange synes deres musiceren at lette et ekstra stykke fra jorden (…) Det sker, når musikerne inspirerer hinanden til at komme længere end til de krav, som de selv stiller til den for at få musikken til at leve. Man kan høre verdens bedste musikere af den ene eller anden art i et samspil, hvor alt gøres perfekt, men uden at denne specielle magi alligevel kommer frem, men pludselig sker det. I kammermusikkens verden oplevede jeg det for fuld udblæsning for et par snese år siden i Lockenhaus dybt nede i østrigske Burgenland. (…) Hvornår oplevede jeg et tilsvarende lille mirakel? Såmænd i Kerteminde på Nordfyn i den forløbne weekend. Spillestedet var ikke en borg, men et gods, Lundsgaard Gods i byens udkant, hvis anneks er blevet moderniseret til at være et nyt kulturcentrum ikke blot på denne årlige musikfestival, men udstrakt over hele året og til meget forskelligt. Omgivelserne er ikke bjerge, men blåt blinkende vand og grøn skønhed. En formiddags biltur gennem halvøen Hindsholm op til Fyns Hoved er en oplevelse, som gør én specielt opladet til derefter at gå til koncerter eftermiddag og aften.

www.jcklassisk.dk

Fyens Stifttidende

søndag d. 11 september 2016

Internationalt triospil i topklasse (…) Imponerende stjernebesætning på Kammermusikfestivalen på Lundsgaard (…) En imponerende start på den ”ny” kammermusikfestival i Kerteminde med et par hundrede tilhørere.