Spillesteder

Lundsgaard Gods

 

Festivalens seks (ud af otte) koncerter finder sted i koncertsalen Anexet ved den smukke herregård, Lundsgaard Gods, som ligger naturskønt og tæt ved skov og strand i Kerteminde. Lundsgaard ejes af parret Rudolf og Vini Iuel, som satser på at genoplive godsets mange bygningers potentiale med unikke oplevelser i en imødekommende herregårdsstemning.

Koncertsalen Anexet er en tidligere 2000 m2 kostald, der med støtte fra Realdania er blevet restaureret og omdannet til kulturhus med tilhørende café/restaurant, Café Agnes. Anexet udmærker sig ved sit arkitektoniske særpræg og sin fremragende akustik og gør den oplagt til afholdelse af klassiske akustiske koncerter. Der er plads til ca. 300 publikummer.

Anexet ved Lundsgaard Gods
Lundsgårdsvej 15
5300 Kerteminde

www.lundsgaardgods.dk

Kerteminde Kirke

 

En af koncerterne er programsat som en Natkoncert i Kerteminde Kirke, Skt. Laurentius Kirke, hvis historie går helt tilbage til 1350. Kirken ligger på torvet midt i byen, og dens stemningsfyldte rum danner en anderledes ramme om en koncert, der også giver plads til eftertanke.

Kerteminde Kirke
Langegade 4
5300 Kerteminde

Læs om Kerteminde Kirkes historie her:
www.kertemindedrigstrupkirker.dk

Johannes Larsen Museet

 

Museet danner rammen om en anderledes musikoplevelse helt i kunstnerens ånd. I 1901-02 byggede kunstnerparret Alhed og Johannes Larsen deres hjem på Møllebakken i Kerteminde. Hermed skabte de ikke alene en malerisk ramme om familiens liv, men tillige et gæstfrit kunstnerisk mødested for malere, forfattere og billedhuggere. Dette fristed for kunst og kultur satte sit præg på udviklingen af kulturlivet i Danmark igennem årtier.

Johannes Larsen Museet
Møllebakken 14
5300 Kerteminde

Læs mere:
www.johanneslarsenmuseet.dk